ASi România 2018

Pe 9 și 10 noiembrie 2018, la Târgu Mureș, s-a desfășurat întâlnirea Asociației pentru Suport și Inițiativă. Momentele de deschidere și bun venit, au fost prezentate de către gazda evenimentului, Remus Bența alături de președintele Conferinței Transilvania Sud, a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, Ban Gabriel. Invitatul întâlnirii, doctor Theodore N. Levterov director al Patrimoniului White și profesor asociat de religie la Universitatea Loma Linda, a prezentat mesajele biblice.

Sâmbătă dimineață, Președintelui Bisericii Adventiste din România, Ștefan Tomoiagă, a accentuat ideea de a fi mai mult iubitori de oameni decât de bani. Participanții într-un număr mare, au avut parte de un program informațional dar și motivațional, cu posibilitatea, să se implice financiar în susținerea proiectelor prezentate. Evenimentul s-a încheiat sâmbătă seara, într-un colaj de momente muzicale cu scurtele intervenții ale invitaților la Convenția ASI România 2018.

Urmează ca mai departe proiectele prezentate să fie suținute, iar beneficiarii lor să se potă bucura de împreuna simțire din partea celor de lângă ei.

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.