Școala biblică

Școală biblică la … Hărman
Pentru al doilea an consecutiv, un grup de instructori (Luminița Constantinescu, Nicoleta Munteanu, Teodora Zgunea, Laura Coșman, Cristina Munteanu și Luiza Harbada) din cadrul Bisericii Adventiste Betel din Brașov au organizat pentru copiii comunității de gabori din comuna Hărman o Școală biblică de vacanță. Beneficiind în continuare de sprijinul autorităților locale, activitățile s-au desfășurat tot în localul Școlii gimnaziale din localitate, în perioada 4-8 februarie a.c., de această dată sub deviza „Destinația: Paradis”.

Copiii au rememorat principalele momente din viața Domnului Isus Hristos – de la naștere la crucificare și înviere, au confecționat obiecte legate de tematica programului, au participat la jocuri și concursuri, au învățat versete biblice, poezii și cântece și s-au delectat cu deserturi-surpriză oferite de organizatori. În Sabatul din 9 februarie 2019, tot ei au oferit un emoționant program muzical, având ca temă invitația la mântuire pe care ne-o face fiecăruia dintre noi textul Scripturii.
Bucuria pe care ne-au oferit-o micii participanți la Școala biblică de vacanță ne mobilizează să găsim noi forme și modalități de implicare a acestora în viața Bisericii, alimentând totodată visul de a avea un locaș de închinare pentru ei și părinții lor în zona în care locuiesc.

Articol scris de: Dan Constantinescu

Foto: Victor Greavu

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.