Săptămâna de Rugăciune

În perioada 01 decembrie – 08 decembrie 2018, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România organizează Săptămâna de Rugăciune – un moment anual de cercetare personală și consacrare în rugăciune.

În această săptămână specială de rugăciune, tema de discuţie şi de meditaţie este Biblia – cea mai importantă, mai influentă şi mai controversată carte din toate timpurile. Biblia este cartea cea mai vândută şi cea mai distribuită de pe glob. Conform estimărilor recente, a fost tipărită în peste 5 miliarde de exemplare. A fost tradusă în cele mai multe limbi, unele dintre cărţile ei fiind traduse în 2932 de limbi. Noul Testament complet este disponibil în 1333 de limbi, iar Biblia completă în 553 de limbi.

De-a lungul secolelor, Scriptura a fost o sursă de îndrumare, de mângâiere sufletească şi de încurajare pentru milioane de oameni. Ea a fost pe de altă parte interzisă, arsă, defăimată şi greşit interpretată de opozanţii ei.
Săptămâna aceasta vor fi abordate practic chestiunile legate de revelaţia şi de inspiraţia Bibliei. Vor fi prezentate principiile generale de interpretare fidelă şi relevantă a Bibliei. Alte întrebări importante la care se oferă răspuns sunt următoarele: Cum mi-L descoperă Biblia pe Isus? Cum mă ajută ea să fac diferenţa dintre bine şi rău? Cum îmi va oferi ea speranţă şi curaj în aceste zile din urmă?

Vă îndemnăm ca în fiecare zi să vă puneți timp deoparte pentru a vă alătura familiei bisericii din întreaga lume şi a descoperi sau redescoperi Biblia, pentru a vă ruga şi pentru a asculta glasul lui Dumnezeu prin paginile Cuvântului Său!

Domnul să vă binecuvânteze în pregătirea pentru revenirea Sa apropiată. Maranatha!

Ted Wilson, Președintele Conferinței Generale

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.