ADRA

 

Ploile abundente din ultima perioadă, ce au afectat mai multe zone ale țării, s-au revărsat cu putere și în județul Covasna. Localitatea Valea Mare, aflată în Munții Întorsurii, la 26 km de orașul Sfântu Gheorghe, s-a confruntat cu furtuni puternice în urma cărora curțile și grădinile oamenilor au avut de suferit. Ploaia a măturat legumele și zarzavaturile plantate, a dărâmat garduri și a lăsat nămolul urât mirositor în urma ei.

Duminică, 15 iunie, un grup de voluntari ADRA, veniți din Brașov și Sf. Gheorghe, a intervenit pentru curățarea curții unei femei ce locuiește singură. Era chiar ziua ei de naștere iar ajutorul primit a fost cel mai de dorit cadou!

Ne-am bucurat să putem fi încă o dată de folos celor de lângă noi, și o vom face mai departe… necazurile și nevoile oamenilor nu s-au terminat… Dumnezeu fie cu toți!

Articol: Adina Nitu

Vizitați-ne și pe:
Web: www.adventistsud.ro
YouTube: http://bit.ly/2Uyldph

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.