Zile de bine

Este o zi de duminică. Afară e soare, liniștit. Se simte că a venit primăvara. Se simte chiar o nevoie de bine, de plăcut, de explorat. Vrem să ne întoarcem în trecut, dar nu spre acel trecut negru și întunecat, ci spre un trecut în care totul era posibil.
În localitatea Vulcan din județul Brașov timpul parcă stă în loc. Înconjurată de natură, de dealuri, munți și ape, biserica unde are loc școala biblică ne este locul prielnic pentru a putea petrece o dimineață de copilărie.

Studenții AMiCUS și-au propus ca în perioada 17 martie- 7 aprilie, în fiecare duminică să organizeze o școală biblică împreună cu copiii din Vulcan. I-am învățat despre importanța alegerilor bune, despre bucuria jocurilor simple și a cântecelor de copii. Noi am ales să facem binele prin oferirea unui timp de calitate, pentru că cel mai frumos și prețios cadou pe care îl poți oferi este timpul. Noi le-am dat acestor copii din timpul nostru, iar ei, la rândul lor, ne-au dăruit bucurie, zâmbete, entuziasm, energie. Am împărtășit binele și am primit și mai mult bine.

Articol: Elisa Pandele

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.