Târgul de Meșteșuguri

În data de 2 decembrie anul curent, la biserica Adventistă din Hăghig a avut loc Târgul de Meșteșuguri unde au fost invitați copiii din localitate, la activitățile pregătite pentru ei. Numărul participanților a fost compus dintr-o grupă de copii, aparținători ai Bisericii Adventiste Hăghig, dar mare parte din cei prezenți fiind musafiri ai localității Hăghig, pe care ne-am bucurat să-i avem alături. În total aproximativ 30 de copii, s-au bucurat de aceste activități creative dedicate vârstei lor.

În cele patru ore, copiii au avut ocazia să lucreze origami, să picteze pe sticlă, să construiască un avion, să deseneze cu nisip colorat și să-și confecționeze fluiere.
Evenimentul a avut ca scop formarea unei grupe de Licurici/Exploratori, în care să existe activități periodice de recreere, creativitate și de dezvoltare personală.

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.