Tabăra Licu – Explo

Biserica Adventistă Betel – Brașov

În perioada 29 – 31 martie 2019, Licuricii și Exploratorii bisericii Betel din Brașov s-au bucurat împreună cu părinții și instructorii lor de câteva zile pline de farmec într-o mini tabăra la o cabană frumoasă din județul Prahova.
Tabăra a început vineri seara prin relatarea istoriei despre Creația lui Dumnezeu. Activitățile au fost adaptate fiecărei categorii de vârstă și au urmărit ca toți participanții să-și imagineze ambianța unei lumi în care animalele și oamenii trăiesc în bună înțelegere.
Echipa de conducere a taberei formată din intructorii: Diana Ancu, Alexandra Moraru și Mihai Udrea, a avut două obiective importante: creșterea spirituală a copiilor și o cunoaștere  mai bună între aceștia. Astfel, s-au legat noi prietenii atât între licurici, cât și între exploratori. Sperăm că aceste noi relații să fie de durată.
Părinții au fost implicați în organizarea activităților dedicate copiilor, au beneficiat de un seminar specific educației spirituale în familie, au avut momente de cunoaștere și interacțiune cu rezonanță pentru viața lor socială.
Ziua de Sabat s-a încheiat în jurul focului de tabără, lăudând pe Dumnezu pentru toată  frumusețea pământului nostru și cu speranța că vom vedea frumusețea Lui pe Noul Pământ.
Articol semnat de Diana Ancu

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.