Tabăra Explo Tabita

Tabăra Explo Tabita

Unui nou an îi stă bine cu noi proiecte. Așa că 2020, în planul activităților pentru tineret, a început cu Tabăra pentru Exploratori “TABITA”, care are loc la Lăpușna, între 6-8 ianuarie. a.c.

Tabita ca personaj biblic e ușor de privit și de iubit. Croitoreasă iscusită si altruistă desăvârșită, Tabita a trăit ca să-i îmbrace pe alții cu veșminte cusute cu dragoste. Ea înțelesese că atunci când faci bine, așezi o comoară în banca cerului.

Tabăra de iarnă care îi poartă numele are menirea de-a așeza în inimile copiilor aceeași convingere ca a Tabitei. Așa că, din suflete bogate și mâini întinse, s-au strâns cele trebuincioase pentru câteva familii sărmane. În același scop, copiii au pregătit gustări hrănitoare, felicitări și au învățat secretele îngrijirii hainelor. A urmat apoi instruirea pentru intervenții în situații de criză și inițierea în tehnicile de masaj.

Toate acestea, împreună cu prețioasele lecții de suflet primite din partea capelanului și a mentorilor, au încărcat frumos programul taberei, precum și sufletele copiilor. Scopul taberei nu poate fi altul decăt cel biblic, care se confundă cu motivația: ” Să iubești pe aproapele tău …” și ” tot ce faceți, să faceți cu toată inima, ca pentru Domnul. ”

Așa sperăm că vor face și exploratorii. Le dorim muuult succes!!!

Articol: Cipriana Gedő,
instructor exploratori, Nazna

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.