Tabăra de Licurici

Grupele de Mielușei, Castori și Licurici Maranatha au participat, în perioada 6-10 februarie 2019, în Tabăra de Licurici Creațiunea de la Porumbacu de Sus, județul Sibiu. Alături de copii au fost și părinții lor care s-au bucurat să-i vadă pe Licurici râzând, cântând, jucându-se, învățând despre Dumnezeul Creator și lucrând la ateliere (cartea creațiunii, ipsos, mărgele și lut).

Alături de ei au participat și pastorii bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Brașov Maranatha, Ștefăniță Poenariu și Alexandru Dobrin (capelanul taberei), împreună cu familiile lor, precum și responsabilul Departamentului de Tineret al Conferinței Transilvania de Sud, Gelu Poenariu. Mulțumim directorului taberei, Mihai Sbiera, și responsabilului de zonă, Cornelia Chelbegeanu, pentru organizarea taberei!

Mulțumim de asemenea tuturor instructorilor și părinților pentru implicarea lor!

 

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.