Tabăra de licurici Petru

Tabăra Petru

Anul acesta, în perioada 1-7 iulie, în localitatea Zimți, a avut loc Tabăra de licurici – Petru, cu motoul ”Și tu poți umbla pe ape”. La acest eveniment au participat 56 de copii, 11 lideri entuziaști și fratele Biró András, în calitate de capelan de tabără. Tema centrală a taberei a fost viața apostolului Petru. Cu această ocazie copii au avut ocazia să învețe cum să-și înceapă și să-și închidă ziua cu Dumnezeu, au luat parte la ore de formare a caracterului, la ore de bune maniere, la ateliere de artizanat și cu ajutorul celor doi biologi invitați au învățat lucruri noi despre lumea peștilor, au descoperit tainele pescuitului, au cântat și s-au jucat.
Ca toate celelalte din trecut și această tabără s-a încheiat cu traseul organizat în pădure, atât de așteptat de copii, precum și cu o ceremonie de acceptare în grupul licuricilor. Avem speranța că, sub călăuzirea lui Dumnezeu, tabăra și-a atins scopul și prin metodele de educare aplicate în tabără, copii au putut pleca spre casele lor cu amintiri frumoase, plăcute, obiceiuri noi, modele de comportament ispirate de principiile cerului, cunoștințe noi despre Dumnezeu, despre Mântuitorul lor, experiențe plăcute despre relația cu El, cunoștințe noi despre lumea animalelor, voie bună, iubire, prietenie și un spirit amabil.
Autor: Nagy Csilla

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.