Seară de jocuri

Ai auzit de Catan, Nume de cod, Taboo, Sequence? Dacă răspunsul este nu, să știi că nu ești singurul. Până să organizăm seara de jocuri la AMiCUS Brașov mulți dintre noi nu cunoșteam aceste jocuri. Ce este și mai interesant este că nu știam nici că ne vom simți așa de bine, că vom petrece atâta timp numai să câștigăm o rundă de Sequence, că vom râde cu gura până la urechi la mimă, că vom înțelege pe cineva doar printr-un singur cuvânt sau semn, că vom aduna atâtea experiențe plăcute…

În timpul studenției avem multe oportunități de cunoaștere, de a experimenta lucruri noi. Unele sunt frumoase și de dorit, altele sunt de evitat. O seară de jocuri este una din experiențele pe care le-ai dori să le pui pe lista de făcut. Îți iei cei mai buni prieteni, buna dispoziție și gata pregătirea pentru a te bucura de o seară.
Începând cu anul 2017, studenții AMiCUS Brașov și-au propus să deruleze un proiect prin care să încurajeze investiția în timpul de calitate, cel petrecut cu oamenii apropiați. Într-o lume în care primim totul de-a gata, avem de toate, informația este din abundență, ne simțim stăpâni peste orice, numai pe noi înșine nu ne cunoaștem. Relațiile strânse sunt de fapt foarte rare, singurătatea este mai resimțită ca oricând, oamenii se simt tot mai stingheri într-o lume suprapopulată. Jocul este modul cel mai plăcut de a cunoaște cineva, de a te apropia, dar și de a te cunoaște pe tine însuți. Prin joc se potențează comunicarea, se dărâmă barierele impuse de societate sau de noi înșine.
Fără bariere, podul dintre noi este mai ușor de construit, putem să transmitem valorile și principiile noastre prietenilor și colegilor noștri de la facultate.

AMiCUS Brașov dorește să fie mai aproape de studenți, să îi înțeleagă și să le vină în ajutor. De aceea seara de jocuri este un moment de deschidere față de tineri, de vulnerabilitate și autenticitate.

© Elisa Pandele

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.