Săptămâna de Rugăciune a Tineretului

În perioada 16 – 23 martie 2019, în cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, va avea loc Săptămâna de Rugăciune a Tinerilor.   Titlul prezentărilor de anul acesta este ”Întâlniri decisive”, acestea având la bază cartea „Întâlniri” de  Roberto Badenas (licențiat în filologie modernă și teologie, având un master în filologie clasică și un doctorat în teologie). Scopul autorului este de a releva impactul produs de întâlnirea cu Isus asupra contemporanilor, interacțiune ce poate inspira omul modern.

Autorul cărții, Roberto Badenas mărturisește: „Cuvintele acestea sunt o mărturie personală despre întâlnirile mele cu Isus de-a lungul vieţii, ca nişte proiecţii ale situaţiilor descrise de evanghelii. Fără îndoială, sunt mai mult rodul inimii decât al intelectului. Izvorăsc mai mult din admiraţia mea crescândă pentru Învăţătorul din Galileea decât din acumularea de date istorice.”

Sperăm ca prin prezentările de anul acesta fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, să-și dorească întâlnirea personală și zilnică cu Acela care este „Calea, Adevărul și Viața”(Ioan 14:6).

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.