Festivalul Național al Companionilor – vineri

Vineri seara, 16 noiembrie, Companionii din toată țara s-au întâlnit la Centrul educațional Stupini, unde a avut loc prima întâlnire, din cele două a Festivalului Național al Companionilor. Evenimentul este organizat de Departamentul de Tineret din cadrul Uniunii Române a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Seara a început cu cântări pe care tinerii le-au cântat împreună, programul continuând cu rugăciuni și activități de cunoaștere. Momentul a fost urmat de un scurt deovțional prezentat de un companion participant la întâlnire, apoi întrebările biblice pregătite de organizatori, au putut să-și primească răspunsurile apelând la tehnica avută la îndemână de fiecare participant la întâlnire – telefonul. Pe parcursul întâlnirii s-au vizionat o serie de videoclipuri educaționale și motivatoare. Festivalul Companionilor va continua și în ziua următoare, pe 17 noiembrie, când sunt așteptați și alți participanți să sosească la acest eveniment.

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.