Copiii ajută copii

În perioada 7-8 decembrie, Clubul Licuricilor din Brașov a desfășurat proiectul Copiii ajută copii, materializat într-un Târg de Iarnă. Copii au donat jucării, au lucrat conștiincioși la confecționarea decorațiunilor tematice și au preparat prăjituri alături de instructori și părinți.

Proiectul a pornit de la dorința și necesitatea de a strânge fonduri pentru Clubul Licuricilor. Ideea s-a extins apoi cuprinzând un proiect social, care se adresează tuturor celor care doresc să se implice, având în vedere faptul că una dintre locații va fi în spațiu public.

Băiețulul în vârstă de 6 ani, Leonard, a rămas cu probleme de sănătate în urma unei pneumonii dezvoltate în primele luni de viață. Pentru mama sa, care are grijă singură de cei trei copii, dintre care doi sunt minori, este costisitoare monitorizarea periodică la Cluj, a lui Leonard.

Ne bucurăm să le fim alături prin proiectul "Copiii ajută copii".

Articol: Alina Susan, instructor Club Licurici – Brașov / Biserica Adventistă Maranatha

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.