Convenția Școlii Liderilor

În periada 1-3 noiembrie 2019 s-a desfășurat Școala Liderilor pentru tinerii români și maghiari, din Conferința Transilvania de Sud. Vineri seara am deschis întâlnirea cu o cântare și rugăciune, apoi am luat parte la un seminar, prezentat de Remus Ciutan. După încheierea seminarului și înainte să mergem la culcare, am luat parte la câteva momente de socializare, conversație cu cei prezenți.

Sâmbătă dimineața au fost prezentate două seminarii. Primul a fost susținut de Tibor Biro, al doilea de Beni Stan. După al doilea seminar au urmat minutele speciale de rugăciune pentru toți acei tineri, care și-au exprimat decizia de a se preda lui Dumnezeu. Au fost cele mai impresionante momente ale acestor zile.

Programul de după-amiază a început după pauza de masă și odihnă. Pentru tinerii vorbitori de limbă maghiară, Mark Szallos-Farkas a susținut prezentarea despre succes și importanța formării obiceiurilor. Apoi am petrecut un timp împreună cu mentorul nostru, am cântat și am avut minute de părtășie. După cină au fost organizate jocuri, la care toți cei prezenți s-au simțit bine. Acesta a fost ultimul moment al zilei.

Ziua de duminică a fost deschisă de un devoțional, susținut de unul dintre noi. După minutele de cântare și rugăciune am primit cărți, apoi am participat la jocuri de întărire a grupului, prin care am învățat cum trebuie să fim atenți la membrii echipei și cum să coordonăm un joc. După minutele de joacă a urmat închiderea evenimentului și plecarea spre case. Acest sfârșit de săptămână ne-a îmbogățit cu multe experiențe plăcute și informații valoroase.
Autor: Kovács Szentmártoni Szilvia

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.