Concert de Crăciun – Steaua din Betleem

Pe 15 decembrie 2018, de la ora 17, comunitatea Bisericii Adventiste de Ziua Șaptea din Târgu-Mureș ”D” a organizat concertul de Crăciun ”Steaua din Betleem”.

La acest eveniment au luat parte două formații muzicale, un cor, o solistă, o actriță și pastorul Lorand Balla, care au încântat ascultătorii prezenți, slăvindu-L pe Dumnezeu cu cântece, poezii și prezentări.
Formațiile muzicale, corul și artiștii participanți au fost prezentați de pastorul Edmond Lucaciu. Invitații protagoniști ai evenimentului au fost: corul de tineret al comunității Târgu-Mureș ”D”, cântăreața Emese Boros, actrița Ilka Kilyen, formațiile Amicus Cristi și Graal.

Atmosfera specială a evenimentului a fost întreținută de cântările, poeziile, prezentările invitaților, prezentate din toată inima și de primirea deschisă arătată de asistența prezentă.

În prima parte a concertului cântăreața Emese Boros, a cântat din tot sufletul despre iubirea nesfârșită a lui Dumnezeu. Nivelul artistic al evenimentului a fost întărit de actrița Ilka Kilyen, care prin poezii minunate ne-a amintit de miracolul lui Dumnezeu. Simțeam că și noi am fost tranpuși în Betleem, parcă am văzut în fața noastră staulul din Betleem și în el iubirea veșnică a lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru scump.

Formatiile Amicus Cristi și Graal, prin piese muzicale sublime, au slăvit numele măreț al Dumnezeului nostru . Corul de tineret a devenit deja o parte indispensabilă a comunității ”D”. Prin prezentarea lor ne-am putut bucura de clipe deosebit de frumoase. Cântările lor au înviorat asistența și au îndemnat pe tinerii prezenți să-l laude pe Dumnezeu.

Seara muzicală a fost încheiată de predica specială prezentată de Lorand Balla, care ne-a atras atenția ca printre luminile sclipitoare să nu cumva să uităm pe Isus Hristos, darul neprețuit oferit nouă de Dumnezeu, care s-a născut și a murit pentru mulți, ca prin harul divin gratuit, toți să avem viață veșnică.

”Gazda” evenimentului, Edmond Lucaciu, a mulțumit pastorului, artiștilor, formațiilor muzicale, corale participante, pentru acest eveniment înălțător oferit publicului prezent.

Autor: Zakariás Imola

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.