“New Start”

Acesta a fost conceptul cheie de la care a pornit expoziția de sănătate din data de 2 iunie 2019, organizată de către echipa Dialoguri Feminine, biserica adventistă Brașov Maranatha împreună cu filiala Brașov, a federației AMiCUS.

Începând cu ora 11, la Casa Mureșenilor, brașovenii au avut ocazia de a participa la o expoziție prin care s-a promovat un stil se viață sănătos pe baza unor principii simple. În cadrul expoziției, s-au pus la dispoziția publicului standuri de informare, dar și pentru măsurători medicale.

Copiii nu au fost lăsați nici ei deoparte, pentru că și ei pot să învețe despre principiile sănătoase. Pentru aceasta s-a organizat un atelier de creație NEW START unde copiii au putut să își decoreze propriile plase ecologice. De asemenea, în a doua parte a programului, a fost susținută o conferință de dr. Marius Porumb, doctor la centru de sănătate Podiș. În același timp s-au putut audia corul de copii Cantus Junior și recitalul la vioară susținut de doamna profesor Corina Spătariu.

NEW START vorbește despre schimbările ce pot fi făcute în șapte aspecte ale vieții noastre: nutriție (Nutrition), exercițiu fizic (Exercise), hidratare (Water), soare (Sun), temperanță (Temperance), aer (Air), odihnă (Rest), încredere (Trust). Schimbarea începută de la acestea va aduce beneficii multiple și de durată, pentru că un nou început pentru sănătate este un nou început pentru o viață responsabilă și fericită.

Articol: Elisa Pandele

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.