Interviu – Elena Pridie

În perioada 15-17 aprilie, locuitorii orașului Reghin și cei din împrejurimi au avut ocazia să participe la o serie de întâlniri susținute de Elena Pridie. Deși Hipocrate spune că „sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască”, participanții la aceste întâlniri au încercat să demonstreze contrariul, dând dovadă de un deosebit interes pentru sănătatea lor și, prin întrebările puse, au demonstrat că sunt deschiși să facă schimbări în viața lor.

În cele trei seri, doamna Elena Pridie, o demonstrație vie a stilului de viață pe care îl promovează, le-a vorbit participanților despre subiecte de mare interes pentru noi toți, care trăim într-un secol dominat de stres și lipsă de timp. Prima seară a fost dedicată apei, un „leac” prea adesea trecut cu vederea. În celelalte două seri, particiipanții au aflat mai multe despre alimentație și despre un stil de viață sănătos.

Aceste întâlniri au fost doar punctul de plecare, deoarece o parte din participanți vor continua să afle mai multe despre un stil de viață sănătos și despre alimentație la clubul de sănătate săptămânal, care se desfășoară la Reghin.

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.