Clubul „Aronia”

La sfârșitul lunii noiembrie s-a organizat o excursie de weekend la Centrul din Sătic, unde au participat 35 de persoane, majoritatea fiind constituită din prietenii care frecventează Clubul „Aronia” din cartierul Tractorul, aceștia fiind prezenți în ultimele luni la activitățile săptămânale prganizate de noi.

În fiecare marți seara îi invităm la gimnastică pentru sănătate, un program coordonat de fizioterapeutul Alex Enuță. Apoi miercuri, cei care doresc pot participa la ,,Ceaiul de la ora 5” în cadrul acestor întâlniri fiind studiată Biblia, de asemenea se dezbat anumite teme legate de sănătatea noastră. Ziua de joi este destinată programului cu copiii din cartier: meditație gratuită la limba engleză cu profesoara Adina Streza, iar Marinela Aron le oferă posibilitatea de a învăța să cânte cu clopoțeii.

Pentru că și anul trecut a fost organizată o tabără biblică la Sătic, prietenii noștri și-au dorit să revenim în acest loc, unde s-au putut bucurat de plimbările în natură, hrană sănătoasă, un ambient plăcut. În sala de conferințe a Centrului au avut loc mai multe activități precum o prezentare medicală, mesaje pentru suflet, poezii, cântări și jocuri.

Astfel de excursii au rolul de a privi viața și dintr-o altă perspectivă, apreciind creația lui Dumnezeu ca parte importantă a împlinirii umane.

Articol: Marian Aron
Coordonator Clubul de Sănătate și Familie „Aronia” – Brașov

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.