Club sănătate – osteoporoza

CLUBUL DE SĂNĂTATE – TOACA (17 martie)

Osteoporoza

Cu ocazia ultimului Club de Sănătate organizat de Biserica Adventistă din localitatea Toaca, am realizat și mai bine care este valoarea acestor întâlniri. Aceasta fiind mai ales opinia celor prezenți la întâlnirea desfășurată astăzi, 17 martie 2019, dar și la celelalte de până acum.

Domnul Sorin Capră, în calitate de asistent șef la Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă Herghelia, a abordat o nouă chestiune problematică din domeniul sănătății – Osteoporoza. Iar astăzi nu doar s-a vorbit despre ea, ci la finalul întâlnirii, participanții au avut parte de un consult de specialitate specific acestei probleme de sănătate, efectuat de invitatul noastru. Îi mulțumim domnului Sorin pentru implicare, răbdare și dăruire. Sperăm în posibilitatea unei revederi cât mai curânde, pentru o nouă serie de prezentări din domeniul sănătății.

Ca de fiecare dată, mult așteptatele rețetele culinare (le găsiți mai jos), și în mod deosebit, degustarea au avut loc la finalul seminarului. Mulțumim și pe această cale celor două gospodine, Firuța Dan și Mariela Frandeș, care ocazie de ocazie ne-au răsfățat cu o serie variată de delicatețe sănătoase. Apreciem munca și efortul depus de-a lungul acestor ocazii, care au fost și pentru dânsele o experiență plăcută, au declarat la finalul întâlnirii într-un interviu. Vă dorim tuturor zile bune și cu sănătate deplină.

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.