666 sau sigiliul lui Dumnezeu?

666 sau sigiliul lui Dumnezeu?

 

Dacă ești interesat să cunoști ce spune Apocalipsa despre noua ordine mondială și care va fi liantul principal al acesteia, prezentarea aceasta este pentru tine. Umanitatea se va polariza între a primi sigiliul lui Dumnezeu sau semnul celui rău, 666. Un însemn fizic e mai ușor de evitat decât o nouă ideologie. Evită explicațiile superficiale și lasă-te inspirat de practicile primilor creștini, care L-au cunoscut personal pe Hristos și semnul Lui.#biblia #vieimparatiata

 

Prezentator mesaj spiritual:

Gabriel Ban este președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din sudul Transilvaniei, în regiunea județelor Brașov, Covasna, Harghita, Sibiu și Mureș. De profesie pastor, a studiat teologia în cadrul Universității Andrews din SUA și a fost capelan al Institutului Teologic Adventist din Cernica.

 

Invitați

Attila Peli este manager de proiect la „Hope Discovery”, un canal de YouTube care explică Biblia „scurt și la subiect”. Viața lui de producător și om de afaceri a fost o adevărată aventură cu Dumnezeu.

 

Lucian Cristescu este pastor, vlogger și scriitor. În ultimii ani a coordonat departamente și instituții ale Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea la nivel teritorial și național.

 

#biblia #vieimparatiata #adventist #live #online

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.