Lanțul rugăciunii

Dăruiește în fiecare zi cerului flori/rugăciuni, că să te întâlnești cu ele în marea grădină a lui Dumnezeu.

În luna decembrie a anului 2013, am decis să formăm un lanț de rugăciune. Am început doar câteva persoane, și de fiecare dată noi verigi scumpe s-au alăturat grupului. Astăzi ne putem bucura de un lanț lung al rugăciunii, cu multe verigi prețioase din diferite confesiuni religioase, catolici, ortodocși, protestanți.
Funcționează prin sms, în fiecare miercuri seara la ora 21, ne rugăm. Cu câteva ore înainte trimit masajul încurajator, cu temele de rugăciune, încoronat cu un Psalm potrivit temelor respective. Este un simțământ deosebit, știind că la ora 21 ne unim în rugăciune fiecare în căminele lor sau grupele existente (s-au format între timp și multe grupe). Dacă se întâmplă să întârzie sms-urile, sunt sunată imediat din diferite locuri, pentru a afla motivul, de frică să nu se întrerupă acest lanț al rugăciunii.

Aducem laudă la adresa lui Dumnezeu în primul rând, rugăciuni de mulțumire, mijlocim pentru tineri, pentru bătrâni, pentru probleme în căsnicie, pentru bolnavi și multe alte motive, acumulând pe parcursul anilor, multe experimențe frumoase. Fiecare dintre noi am înțeles, că, cel mai frumos cadou pe care îl poți face omenirii dar și sufletului tău, este să te rogi pentru semenii tăi la fel de înfocat așa cum o faci pentru tine însuți!

În lanțul de rugăciune participă la ora aceasta, câteva sute de persoane.

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.