Dialoguri feminine – ediția festivă 2019

Echipa „Dialoguri feminine azi” și Clubul Aronia a pregătit un popas de suflet presărat cu cântec, poezie și recunoștință – ediția festivă de final de an. La această ocazie au fost invitate toate persoanele care au participat de-a lungul anului la prezentările de sănătate și cluburile de gătit organizate de echipa „Dialoguri feminine azi” și Clubul Aronia. Întâlnirea a avut loc duminică, 15 decembrie 2019, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Brașov „Maranatha”.

Cei aproximativ 180 de participanți au avut parte de momente muzicale deosebite. Cu această ocazie au cântat corul „Cantus Junior” și corul „Senin”. Cei prezenți s-au bucurat, de asemenea, și de muzică instrumentală – corul „Cantus Clopoței” și un duet vioară-violoncel. În program au fost incluse și câteva momente poetice, precum și un mesaj de suflet prezentat de pastorul Adalbert Orban.

Mulțumim copiilor și tinerilor care au cântat în coruri! Le mulțumim de asemenea dirijorilor și pianiștilor! Mulțumim lui Dumnezeu, echipei și susținătorilor!

Clubul de Biblie
Un alt proiect organizat de echipa „Dialoguri feminine azi” este Clubul de Biblie. Acest club a început în septembrie 2017, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Brașov „Maranatha” cu întâlniri lunare. La aceste întâlniri se studiază Biblia în mod tematic și amănunțit. Temele sunt foarte profunde și cu multe explicații. La început întâlnirile au fost coordonate de pastorul Ștefăniță-Marian Poenariu, iar mai târziu de pastorul Adalbert Orban. La întâlnirile lunare participă în medie 10-12 persoane, dar au fost ocazii în care au participat chiar și 17-18 persoane. Mulțumim lui Dumnezeu pentru că pune sete în noi după Cuvântul Său!

Articol: Alexandru Dobrin

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.