Dialoguri feminine azi

Este ultima duminică din februarie și aproape de ora 16 sala de jos a bisericii începe să se umple cu o atmosferă caldă, de bună dispoziție – sosesc participanții la Atelierul de sănătate, bucătărit și creație. Ce-i drept, majoritatea dintre ei sunt participante, dar câteva doamne sunt însoțite și de soții lor. După modul în care se salută și discută între ei îmi dau seama că deja s-au format relații de prietenie în cadrul acestui grup constant.

Pentru atelierul din februarie o avem ca invitat pe doamna psiholog Florentina Coman, cu tema „Izvoarele fericirii”. Ideile pe care le prezintă le exemplifică prin experiențe personale și ajunge să creeze o conexiune frumoasă cu participanții. La final nu lipsește secțiunea de întrebări și răspunsuri pe marginea temei prezentate, în timp ce participanții sunt serviți cu ceai cald.

Începând cu anul 2015 echipa departamentului Misiunea femeii al bisericii Brașov Maranatha derulează în fiecare an proiectul „Dialoguri feminine azi” și se bucură de participanți consecvenți dornici de a aprofunda principiile unui stil de viață sănătos. Proiectul este adresat doamnelor și domnișoarelor brașovene și își propune să creeze o interfață între Biserica Adventistă și publicul feminin, cu preocupări în sfera unui stil de viață sănătos și a unei abordări holistice a vieții. Proiectul are două formate: întâlniri lunare cu seminare și ateliere dedicate femeilor, organizate într-o sală a bisericii, cu aproximativ 40 de participanți constanți, și evenimente anuale organizate într-o sală publică, cu peste 100 de participanți.

Din dorința de a ajunge la un grup mai larg de persoane am creat pagina de Facebook a proiectului (https://www.facebook.com/dialogurifeminine) unde puteți găsi informații despre atelierele trecute și anunțuri cu privire la următoarele activități pe care le organizăm.

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.