De la prieten la prieten

Departamentul Misiunea Femeii, a desfășurat în perioada noiembrie 2018 – iunie 2019 în Tîrgu Mureș programul: De la prieten la prieten. Evenimentul a fost caracterizat de entuziasm și bucurie, unde s-au legat și noi prietenii frumoase. Am înțeles cu toții, că trebuie să vorbim despre adevăr cu bunătate, manifestând compasiune și făcându-ne prieteni pentru Isus.

Prezentările au fost susținute de către doamnele  Anikó Nădășan, Bende Jutka, de asemenea și de către pastorii invitați din cadrul Conferinței Transilvania Sud. Aproximativ 35 de persoane cu dierite ocupații și religii au participat la aceste întâlniri, unde prin atmosfera creată s-au pus întrebări serioase despre viață și existență.

La finalul acestui proiect, s-a simțit un lucru sigur, și anume, nerăbdarea ca din nou în această toamnă să reînceapă aceste întâlniri pentru cei interesați.

Articol: Anikó Nădășan

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.