Cikkek

Cikkek által írt cikkek Edmond Lucaciu

Betlehemi csillag karácsonyi koncert

A Hetednapot Ünneplő Adventista Egyház D gyülekezete  2018. December 15-én 17 órai kezdettel megrendezte a „BETLEHEMI CSILLAG” karácsonyi koncertjét.
Ezen az eseményen összesen két együttes, egy kórus, egy énekművész, egy színművésznő és Balla Loránd lelkész léptek fel, és énekeltek, szavaltak meg beszéltek Isten dicsőségére és a hallgatóközönség örömére.
Lucaciu Edmond ...

OLVASS TOVÁBB

Tabăra compa - HU

Töltődj fel! Kompa tábor

Üdv mindenkinek,
Közölni szeretnék néhány adatot az idéni kompa táborral kapcsolatosan:
1. A tábor ideje: 2019 július 21 – 28.
2. Tábor helyszíne: Felsősófalva (Hargita) https://goo.gl/maps/AMLXHbHDer7haN1t9
3. Tábori lelkész: Balla Loránd.
4. Feliratkozási határidő: 13.07.2019.
5. Tábor ára: 230 lej a határidőig, azután meg 260 ...

OLVASS TOVÁBB

Péter tábor - kisösker

 
2019 julius 1-7, a Zimţi helységben zajlott a kisösker Péter tábor,melynek mottoja:"Te is járhatsz a vízen" volt. Részt vett 56 gyerek, 11 lelkes vezető, Biró András testvér, mint tábori lelkész. A tábor témája Péter életére épült, melynek keretében a gyerekek megtanulták Istennel kezdeni és zárni napjukat, részt vettek jellemnevelő órákon, ...

OLVASS TOVÁBB

Vezetők Islolája

2019 november 1 és 3 között volt megtartva a vezetők iskolájának hétvégéje a Dél-erdélyi konferencia magyar, illetve román nyelvű ifjai számára. Péntek este imával és énekekkel kezdtük meg a találkozót. Ezután egy szemináriumon vehettünk részt, amelyet Remus Ciutan tartott. Egy kis ismerkedés és beszélgetés után nyugovóra tértünk.
Szombat délelőtt két szeminárium ...

OLVASS TOVÁBB