Transylvania International School

A Transylvania International School fogalmát azok a tanárok és gyerekek mutatják be, akik az oktatásban a kiválóság útjára léptek. Értékeinket, a gyermekekkel való viszonyulásunk módját, az életeik zsenge éveire felvázolt útvonalat, a Transylvania International School videóban ismertetjük. Ha érdekesnek tartja tervünket, írjon nekünk üzenetet. ☺
#education #transylvaniainternationalschool #excellence

OLVASS TOVÁBB

Egészség Expó - Vidombák

2019. május 26-án, a Brassó megyei Vidombákon (Ghimbav) tartották meg az Egészség Expó missziós projektet. A helyi misszionárius, Graur Vasile által vezetett, több Brassó megyei gyülekezethez tartozó lelkes fiatalok és felnőttek csoportja, a helyi lelkészek támogatásával, részt vehetett a felebarát iránti szolgálat különös tapasztalatában.
A helyi lakosok, kezdetben visszafogottan és ...

OLVASS TOVÁBB

Hangszeres Fesztivál

Hangszeres Fesztivál - Sármás, 2019
Maros megyében, a sármási Hetednapi Adventista Gyülekezet adott otthont a 2019-es Hangszeres Fesztiválnak. Számos, Erdély különböző részeiről származó csoport vett részt ezen a rendezvényen, azzal a céllal, hogy örömet szerezzen a hallgatóságnak.
Az ilyen események egyik célja a zenei tevékenység serkentése, különösen a hangszeres tevékenység ösztönzése, ...

OLVASS TOVÁBB

Care este misiunea ta?

Mi a te missziód?
2019. április 13-án, a brassói Bétel Adventista Imaházban tartott zenés programot a Senin Kórus, “Mi a te missziód?” címmel. A kórus fiatal tagjai által készített és bemutatott elmélkedések, versek, valamint a Roberta Greavu vezényelte kórus énekei erőteljesebbé tették a közvetített üzenetet.
A zenés program tartalmazta a misszió ...

OLVASS TOVÁBB