Citesc, deci câștig!

Concursul „Citești și câștigi” revine cu un alt nume, „Citesc, deci câștig!”.
În perioada ianuarie-aprilie 2018 în cadrul conferinței noastre s-a desfășurat concursul „Citești și câștigi”. Din cei 256 de copii și tineri care s-au înscris în concurs, 156 au trecut linia de sosire, fiind premiați cu vouchere în valoare de 100 lei, iar 120 dintre aceștia s-au încadrat la premiul special. Suma totală pentru premii a fost de peste 25.000 lei. S-au citit peste 1500 de cărți și peste 250.000 de pagini, din care cca 12.000 din Sfânta Scriptură.

Anul acesta venim din nou cu provocarea de a citi. Am prelungit perioada de desfășurare a concursului (de la 4 la 8 luni) și am modificat cerințele. Un lucru este cert, fiecare participant va avea numai de câștigat în urma acestui concurs.

Așadar, dacă ai între 5 și 25 de ani te invităm să te înscrii la acest concurs până pe data de 20 ianuarie 2019 accesând acest link.

De asemenea îți punem la dispoziție următoarele materiale accesând acest link.

Succes!

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.