Corul Senin

Cine suntem noi? Corul nostru este format din adolescenți și tineri din zona Brașovului, un cor de educație muzicală, în care sunt bineveniți să cânte și cei mai puțin talentați, mai mari sau mai mici. În decursul anilor am participat la diverse întâlniri din cadrul Conferinței Transilvania de Sud, la festivalurile Companionilor, precum și la festivalurile Corale, la diferite evanghelizări și oridecâte ori am fost invitați să cântăm la diferite evenimente deosebite.

Ca tineri coriști, dorim să transmitem din valorile muzicii advente, mesaje de încurajare, de speranță, dar și de voioșie, bucurie și iubire. Dorim să ne înălțăm vocile în armonie, ca să aducem slavă lui Dumnezeu, dar prin aceasta să încălzim și inimile ascultătorilor, dăruindu-le un strop de fericire și aducând seninătate pe chipul și în sufletul lor. Prin aceasta, reușim nu numai să înviorăm ascultătorii, dar ajungem să ne și cunoaștem mai bine, să creăm legături mai strânse unii cu alții, să consolidăm relațiile dintre noi și, în timp, să păstrăm un buchet de amintiri plăcute.

Pentru anii care vor urma, continuăm să ne îmbogățim repertoriul muzical, să ne bucurăm pentru fiecare corist nou-venit, doritor să fie parte a corului nostru, dar și să depunem eforturi serioase, participând la repetiții și depășind greutățile doar împreună.

Articol scris de Oana Greavu

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.