Maratonului Internațional Sibiu – „Taxi gratis pentru persoanele cu dizabilități”

Sibiul a intrat pe harta „Taxi-ului gratis”, dedicat persoanelor cu dizabilități!

{ÎMPREUNĂ}, în cadrul Maratonului Internațional Sibiu, pastori, membri, copii și tineri din țară și străinătate ne-am unit inimile, reușind să strângem frumoasa sumă de 23.172 lei (115,86% din ținta propusă) pentru proiectul „Taxi gratis pentru persoanele cu dizabilități”, promovat de Asociația „Ridică-te și umblă”.
Tuturor copiilor, pastorilor și credincioșilor din Conferința Transilvania Sud sau din alte regiuni ale României, tuturor donatorilor din SUA, Canada, Australia, Elveția, Spania, Germania, Belgia, Ungaria, Anglia și Scoția care au contribuit la acest proiect important le transmitem un imens MULȚUMESC!
Proiectul va răspunde nevoii de mobilitate a persoanelor cu dizabilități locomotorii și de vedere pentru deplasarea lor la destinații solicitate, spital (policlinică, medic de familie), cumpărături, facilitarea rezolvării unor probleme juridice sau legate de drepturi specifice și asistarea în valorificarea oportunităților.
Persoanele care doresc să susțină în continuare acest proiect prin donații financiare și materiale (cărucioare, alimente, obiecte de strictă necesitate etc.) sunt invitate să ia legătura cu pastorul Geo Mogheri, coordonatorul filialei Sibiu a asociației „Ridică-te și umblă”.
 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.