AMiCUS Brașov – cantina mobilă

AMiCUS Brașov- Cantina Mobilă 

Și noi suntem oameni și simtim la fel ca ei. 
Te uiți la ei și nu vezi decât un zâmbet larg pe față și niște ochi sclipitori. Deși negricioși, murdari și prăfuiți, cu haine în mai multe straturi,rupte și mari, ei zâmbesc și se bucură că în această seară au primit o ciorbă caldă. Aceștia sunt copiii de la gară, care știu că în fiecare duminică de la ora 19 niște studenți le aduc ceva bun de mâncat. 

Proiectul asociației AMiCUS, Cantina Mobilă, are în vedere oferirea de hrană caldă celor care au nevoie de ea pe perioada iernii. Și nu numai, pentru că acești oameni au nevoie și de o haină care să le țină de cald, le oferim obiecte de îmbrăcăminte pe care le primim din donații. Cu sprijinul membrilor Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea “Maranatha” proiectul a ajuns deja la cea de-a doua iarnă. 

Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am reușit să facem și sperăm să continuăm să aducem bucurie acestor oameni, majoritari copii. 

Poți lua și tu inițiativă! Roagă-te, dăruiește și zâmbește! 
Ne puteți contacta prin mesaje private sau la numărul de telefon de pe pagina de Facebook: Amicus Brasov

Articol și foto: Pandele Elisa

 

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.