Știință și religie

Pentru trei zile, la Centrul Educațional Stupini, Brașov, peste 150 de persoane au avut posibilitatea de a participa la o serie de prezentări pe tema descoperirilor științifice văzute și din prisma creaționistă.

Invitatul special, Noemi Duran, doctor în Biologie la Universitatea Loma Linda, cercetător și Director la Geoscience Research Institute, Filiala Europeană, și-a prezentat cercetările într-un mod creativ și bine argumentat despre: Știință și religie, Teoria evoluției a lui Darwin, Selecția naturală și mutațiile, Inteligența designului, Fosilele, Pietrele care vorbesc.

Deși subiecte sensibile și complexe, participanții s-au bucurat de informațiile prezentate, care cu siguranță au deschis noi orizonturi cu privire la Creație, Creator, știință și viața de pe Terra.

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.