Informare

În urma suspiciunilor de infectare cu Covid-19 (totuși, neconfirmate până la această oră), pentru 14 zile, angajații Conferinței Transilvania Sud  își vor continua activitatea de la domiciliu și prin intermediul platformelor digitale.

Pe de o parte, această decizie voluntară va asigura derularea activităților curente ale Bisericii în condiţii normale, iar pe de altă parte, va contribui la diminuarea riscului pentru ceilalți angajați.

Deși nu este o măsură impusă de autorități, pentru a evita orice risc, rugăm toate persoanele care, în ultimele șapte zile, au intrat în contact cu angajați sau administratori ai Conferinței Transilvania de Sud să nu participe la activitățile Bisericii pentru o perioadă de două săptămâni.

Dumnezeu să fie cu fiecare dintre noi!

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.