Cantonament & Rededicare

În perioada 18-19 septembrie, la Centrul de tineret Zimți, a avut loc Cantonamentul pastoral pentru cei 55 de pastori activi ai Conferinței Transilvania de Sud, ocazie de părtășie, instruire și pregătire a Anului misionar 2019-2020. La eveniment au participat: președintele Uninii, pastorul Aurel Neațu și trezorierul acesteia, pastorul Emil Jigău. Seminariile despre misiune au fost susținute de pastorul Szabó László, profesor de misiologie la Universitatea adventistă din Friedensau, Germania.

Cu această ocazie a fost rededicat Centrul de tineret de la Zimți, care s-a extins cu un nou corp de clădire ce include o sală spațioasă multifuncțională și 6 spații noi de cazare. Astfel Centrul poate găzdui aproximativ 80 de persoane pe serie. Chiar și bisericile locale sau districtele pastorale, în baza unei programări prealabile, pot organiza tabere, ocazii de reînviorare spirituală sau pur și simplu Sabate petrecute în natură.

Articol: Gabriel Ban – Președintele Conferinței Transilvania Sud

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.