Convenția Națională ASI România – 25-26 noiembrie 2022

Convenția Națională ASI România va avea loc la Sângeorgiu de Mureș, Centrul de Evenimente RAB, în 25-26 noiembrie, 2022.

Tema evenimentului  este ,,Isus vine. Acționează!”

            Vă așteptăm să participați la evenimentul care va începe vineri seara la ora 19:00 și va continua sâmbătă dimineața cu un program în două părți:  10:00 -11:00  și 11:30 – 13:30,  în cadrul căruia vom avea  ocazia să  împărtășim experiențe și să descoperim metode  noi de  răspândire a evangheliei. Vom afla care vor fi  proiectele susținute și propuse pentru finanțare  în anul 2023. 

Convenția  se va încheia  sâmbătă seara printr-un  concert festiv – reuniune muzicală, care debutează la ora 18:00.

Suntem onorați să-l avem ca invitat special pe pastorul Guillermo E. Biaggi. Acesta, împreună cu soția Sybel Luz, a slujit, în decursul anilor,  pe trei continente. A fost trezorier la nivel de conferință, uniune și diviziune, apoi președinte al Diviziunii Euro-Asia (fostele țări sovietice), unde a servit 15 ani. Toți cei patru copii ai lor sunt misionari în patru țări diferite. În prezent este vicepreședinte general al Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, poziție pe care o deține din anul 2015.

Sperăm că acest eveniment ne va aduce mai aproape unii de alții și de Dumnezeu. 

Prezența d-voastră este importantă pentru noi!

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.