Minunile se fac {ÎMPREUNĂ}

Minunile se fac {ÎMPREUNĂ}. MULȚUMIM!

Luni era postat anunțul cu nevoia de microbuze, soferi și voluntari. În câteva minute aveam deja microbuzele, șoferii și cei șase voluntari. La 18:01 am deschis acțiunea de strângere de ajutoare iar la ora 19:00, când s-a deschis centrul, deja primele persoane cu porbagajele pline erau la poartă. A fost oferit atât de mult încât, după încărcarea celor șase microbuze, au mai rămas produse. Acestea au fost transportate astăzi cu un alt microbuz la Pătrăuți, acolo unde biserica a deschis un centru de colectare, iar mâine va pleca spre Cernăuți.

La centrul de colectare din Biserica Adventistă „C” din Târgu Mureș, peste 70 de voluntari au lucrat de la 14:00 până spre miezul nopții, la cărat, sortat, împachetat, înregistrat, etichetat și încărcat. Printre ei s-au numărat studenți din AMiCUS, elevi de la Liceul Integritas, frații gabori, pastori și alți membri din Târgu Mureș și împrejurimi.

Suntem recunoscători pentru mobilizarea extraordinară a credincioșilor. Toată acțiunea s-a organizat și finalizat în mai puțin de 36 de ore!

Continuăm {ÎMPREUNĂ}!

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.