De Anul Nou în casă nouă!

De Anul Nou în casă nouă!

Am cunoscut familia Fodor, din satul Crișeni, jud. Harghita, în toamna anului 2019. Am găsit atunci 4 suflete neajutorate locuind într-o casă foarte degradată, ce prezenta un mare risc de prăbușire.

Comunitatea locală s-a implicat exemplar în soluționarea problemelor acestor oameni, fiecare după puteri și resurse: în primul rând, au solicitat sprijinul ADRA România, apoi au găzduit familia în perioada șantierului, au oferit un loc de muncă fiului mai mare, au contribuit financiar și nu în ultimul rând, au muncit la construirea unei noi case și au donat lucrurile necesare pentru un trai decent!

Astfel că, în noaptea dintre ani, familia Fodor a venit ”în sfârșit acasă!”

Pentru înfăptuirea acestei minuni doresc să mulțumesc lui Dumnezeu care a mișcat inimile multor oameni!
De asemenea doresc să mulțumesc tuturor celor care au ascultat îndemnul inimii și au contribuit financiar, prin donații în bani, materiale de construcții sau lucruri (mobilă, aparate electrocasnice, alimente, etc) dar și prin muncă asiduă sau prin alt sprijin oferit familiei Fodor în toată această perioadă!

În mod deosebit, doresc să mulțumesc soților Bonta care și-au dedicat anul 2020 acestui proiect, renunțând la satisfacerea propriilor nevoi și oferind un exemplu de dăruire minunat!

Dumnezeu să binecuvinteze pe beneficiari și pe dătători deopotrivă!

Articol: Adina Nitu

Despre noi

Adventiștii de Ziua a Șaptea acceptă Biblia ca singurul lor crez și susțin anumite principii fundamentale de credință. Toate aspectele mărturisirii lor de credință sunt întemeiate pe Scriptură și sunt rodul cercetării profunde a acesteia cu rugăciune stăruitoare și sub călăuzirea Duhului Sfânt.