Campania {ÎMPREUNĂ} PENTRU OAMENI

16.02.2024

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din sudul Transilvaniei și Asociația studențească AMiCUS Târgu Mureș, în colaborare cu multiple instituții partenere, demarează în Târgu Mureș campania de sănătate: {ÎMPREUNĂ} PENTRU OAMENI. Campania va cuprinde mai multe domenii și activități în beneficiul populației din Târgu Mureș și împrejurimi.

Așadar vor urma o serie de proiecte care vor fi desfășurate în perioada următoare precum:

Crosul caritabil ALERGĂM {ÎMPREUNĂ} PENTRU MAMA, Proiectul „Din grijă pentru tine” care are ca scop oferirea de servicii gratuite în domeniile medical, educațional și social.

Proiectul „Din grijă pentru tine” care are ca scop oferirea de servicii gratuite în domeniile medical, educațional și social. În acest sens un spital mobil va fi amenajat la Sala Polivalentă din Târgu Mureș în perioada 10 – 12 februarie, oferind consultații gratuite într-o gamă variată de specialități medicale, inclusiv cardiologie, chirurgie și oftalmologie. Un total de 100 de medici, susținuți de 50 de asistente medicale și studenți la medicină, vor asigura îngrijire medicală de înaltă calitate în 55 de cabinete specializate. Înscrierile pentru consultații gratuite vor începe cu data de 27 februarie.

Între 10 și 12 martie 2024, la Sala Polivalentă din Târgu Mureș, va avea loc și Expoziția de Sănătate atât dedicată adulților dar s-a dezvoltat și un concept special destinat copiilor.

De asemenea va fi organizată o sesiune de sport care încurajează mișcarea și un stil de viață activ. Proiectul „Ochelarii Realității – Tineri Fără Dependente” oferă adolescenților o platformă pentru a înțelege mai bine dependențele și pentru a lua decizii informate în legătură cu stilul lor de viață.

După data de 12 martie, se va desfășura o serie de webinarii și prezentări medicale pentru a educa publicul despre bolile frecvente cu impact medico-social.

Într-o inițiativă menită să încurajeze sănătatea emoțională, vom oferi 15.000 de exemplare ale cărții „Puterea speranței” – disponibilă în limba română și maghiară.

În săptămânile următoare vă vom ține la curent cu evoluția acestor proiecte și vă invităm să ne fiți alături prin rugăciuni pentru succesul lor.