Mai multe informatii

Contacteaza-ne

Licurici

Programul Licurici se adresează copiilor din clasele I-IV și familiilor lor. Acest program a fost conceput pentru a-i ajuta pe părinți prin sfaturi teoretice și activități practice să participe activ la stimularea interesului copiilor lor pentru Dumnezeu și lumea înconjurătoare și totodată să își stabilească și consolideze între ei relații puternice. Astfel, pentru copii și părinți sunt create activități educaționale, recreaționale, de explorare, de acumulare de cunoștințe noi și de îndemânări, prin care aceștia pot să se dezvolte din toate punctele de vedere.

Licuricii sunt învățați să fie loiali, inimoși, curajoși, utili, răbdători, iubitori, credincioși și înțelepți și să aducă lumină atunci când este întuneric. Se urmărește ca fiecare copil să fie capabil de a lua decizii și de a și le asuma, iar aceste decizii să fie corecte și să se bazeze pe dorința de a face bine. Programul licuricilor este foarte bine gândit, structurat și organizat, astfel încât să răspundă scopului dorit.

Instructorii de licurici coordonează activitățile programului și participă la întâlniri, convenții și seminarii pentru o formare continuă optimă. Licuricii au o uniformă, un imn, un angajament, o lege și o programă, elemente ce demonstrează organizarea propice a acestui program. Activitățile se desfășoară în cadrul unor întâlniri săptămânale, precum și în diferite excursii și tabere special organizate.

Cine suntem

Cine suntem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Cauta o biserica