Mai multe informatii

Contacteaza-ne

Companioni

Programul de companioni se adresează adolescenților ce fac parte din grupa de vârstă 15-21 de ani. Au fost create o serie de activități pentru dezvoltarea armonioasă personală și interpersonală a adolescenților, precum și pentru cunoașterea lui Dumnezeu și constituirea/consolidarea unei relații cu Acesta.

Întâlnirile companionilor se realizează săptămânal la nivel local iar periodic acestea sunt organizate în cadrul ieșirilor în natură, excursiilor, taberelor, conferințelor, convențiilor, activităților sociale și misionare, întrunirilor de specializări, etc. În funcție de preferințele și de particularitățile lor, companionii au ocazia de a alege domeniile ce vor să le studieze/aprofundeze, având un rol în crearea programei de lucru, aspect pe care nu îl întâlnim la exploratori și licurici. Astfel, în funcție de membrii ce compun grupa de companioni și de opțiunile acestora, se stabilesc module personalizate ce vizează următoarele trei domenii principale:

  1. Relația cu sine
  2. Relația cu ceilalți
  3. Relația cu Dumnezeu

Cine suntem

Cine suntem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Cauta o biserica