Social

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea se implică activ în cadrul comunității globale, naționale și locale pentru a ajuta și sprijini oamenii, fără a face diferență între aceștia pe baza vreunui considerent de rasă, religie, sex, apartenență politică, vârstă, naționalitate sau orice alt considerent.

Începând de la proiecte la nivel global și până la acțiunile locale, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea oferă ajutor prin resursele proprii, fără să solicite în schimbul acestui ajutor nici un fel de recompense sau recunoaștere. Principiul care stă la baza acestui ajutor este iubirea de oameni și dorința de a face tot ce se poate pentru a-i sprijini și pentru a îmbunătăți calitatea vieții acestora.

Totodată, Biserica Adventistă se implică direct în comunitatea locală prin organizarea, finanțarea și sprijinirea unor proiecte ce promovează și au ca obiect valorile sau credințele fundamentale ale Bisericii.


Cine suntem

Cine suntem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Cauta o biserica