Mai multe informatii

Contacteaza-ne

Noi, oamenii

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este o denominație creștină, protestantă, care reprezintă familia celor aproximativ 25 de milioane de credincioși prezenți în 202 țări. În cadrul acestei familii, noi, Adventiștii de Ziua a Șaptea ne bazăm acțiunile, comportamentul, gândurile și viața pe două mari principii, și anume iubirea lui Dumnezeu și iubirea oamenilor. Pentru a reflecta aceste două principii în mod practic, am creat peste 700 de instituții medicale care deservesc 16 milioane de persoane și 7600 de instituții școlare în care 1,650 000 de copii au acces la educație de cea mai înaltă calitate prin intermediul a 85000 de profesori. Am publicat prin cele 63 de edituri materiale în 901 limbi și dialecte, am oferit ajutor unui număr de 45 de milioane de persoane defavorizate și victime ale catastrofelor naturale și vom oferi acest ajutor în continuare în mod nedescriminatoriu și  fără a aștepta nici un fel de recunoaștere.

Înțelegem importanța pe care o are familia, sănătatea și educația în viețile noastre și dorim ca toți oamenii să se poată bucura de beneficiile unui stil de viață sănătos și echilibrat la cârma căruia să stea Dumnezeu.  Pentru o zi din săptămână, sâmbăta, ne desprindem de stresul cotidian, de problemele și grijile de zi cu zi și ne odihnim. În această zi punem accentul pe Dumnezeu, pe noi, pe familie și pe prieteni mai mult decât în oricare altă zi și ne bucurăm nespus de părtășia ce o simțim unii cu alții, de relaxare și odihnă, de eliberarea de stres și de pacea oferită de Dumnezeu.


Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România reprezintă familia mai restrânsă a aproximativ 100000 de membri. Fiind împărțită din punct de vedere administrativ pe Conferințe, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România are o Conferință în Banat, Muntenia, Moldova, Oltenia, Transilvania de Nord și Transilvania de Sud. Conferința Transilvania de Sud se întinde pe cinci județe, și anume Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Din această Conferință facem parte și noi, aici este casa noastră iar prin conținutul acestui site dorim să vă prezentăm cum arată această casă. În speranța că veți găsi măcar un sfat folositor, un gând bun care să vă facă ziua mai frumoasă sau un răspuns la o întrebare, vă spunem bine ați venit în casa noastră!

Cine suntem

Cine suntem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Cauta o biserica