Mai multe informatii

Contacteaza-ne

Familie

În societatea modernă, criza valorilor este direct proporțională cu criza familiei. Deși la nivel declarativ se conștientizează însemnătatea acestei instituții, la nivel practic aceasta este deseori neglijată sau ignorată, fiind considerată neimportantă. Problemele ce se răsfrâng odată cu această abordare transformă o familie fericită într-o familie disfuncțională.

Prin intermediul filmelor, muzicii, cărților și a mass-media se promovează un model familial atipic. Minciuna nu este o problemă, infidelitatea este acceptată, neangajarea matrimonială este ideală. Iar căsătoria – în cazul rar în care aceasta va avea loc – este spontană, bazată pe instincte, atracții trecătoare sau interese și nu pe înțelegere, iubire și respect. Din punct de vedere statistic, violența în familie este un fapt comun,  divorțul este cea mai simplă soluție de rezolvare a problemelor iar copiii cresc și singuri.

Noi, Adventiștii de Ziua a Șaptea considerăm că:

Familia constituie cadrul social cel mai prielnic. Ea asigură stabilitatea și dezvoltarea umană într-un spațiu consacrat înțelegerii, iubirii și respectului reciproc, singurele în stare să ne ofere bucuria și fericirea. Din punct de vedere psihologic, social, moral și spiritual, familia reprezintă nucleul umanității.

În aceste vremuri tulburi de relativism, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea pune accentul pe instituția familiei, susținând dezvoltarea armonioasă a acesteia. Promovând un cadru în care atât părinții cât și copiii sunt îndemnați la cultivarea valorilor fundamentale - răbdarea, înțelegerea, blândețea, iubirea, pacea, acceptarea, altruismul, etc. - Biserica își propune să demonstreze că și în secolul XXI există  familii cu adevărat fericite. Prin materiale educative (muzică, literatură și filme), prin exemplul personal, cât și prin consiliere și seminarii de familie Biserica promovează un model de viață în care înțelegerea și armonia sunt la ele acasă - o viață cu adevărat minunată.

Cine suntem

Cine suntem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Cauta o biserica